Udruga roditelja i prijatelja djece s posebnim potrebama je nevladina organizacija osnovana 2009.godine s ciljem pružanja pomoći obiteljima djece s teškoćama u razvoju, uključivanjem djece u radionice i osiguravanje prijevoza djeci u škole, rehabilitacijske centre i radionice.

Udruga Susret svakodnevno pruža mogućnost uključivanje djece u radionicu u kojoj je zaposlen edukacijski rehabilitator, i stručni suradnici koji nude indvidualne i grupne radionice. Na  radionicama djeca izrađuju čestitke, zahvalnice, pozivnice za svadbu, revere, prigodne poklone, proljetne i božićne ukrase, obilježavaju kalendarske događaje, slave rođendane, organiziraju izlete, i druženja.

Udruga provodi razne projekte, edukacije, organizira društvene događaje s ciljem uključivanja osoba s invaliditetom u svakodnevni život društvene zajednice.

Simbioza Udruge Susret i Edukacijsko rehabilitacijskog centra Sv.Josip Radnik je u cilju stvaranja što boljih mogućnosti za svakodnevni boravak , terapije i poboljšanja života djece s teškoćama u razvoju i njihovih obitelji.

Udruga Susret ima osnovanu zaštitnu radionicu „Susret Brotnjo“.

e-mail: [email protected]